ΚΥΠΡΟΣ: Το λίκνισμα έγινε τραγούδι – Δείτε το βίντεο!

ΚΥΠΡΟΣ: Το λίκνισμα έγινε τραγούδι – Δείτε το βίντεο!

Η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα αντιμετώπισης του μπορεί να έφεραν αρκετά ωστόσο για κάποιους ήταν και πηγή έμπνευσης.

Με τίτλο «ΛΙΚΝΙΖΟΜΑΙ» και την υπογραφή της «PANDEMIA records», όπως ονομάζεται η ομάδα δημιουργίας του νέου «σουξέ» της εποχής, τραγουδούν «λικνίσου αγάπη μου λικνίσου, κι άστα προστίματα σε μένα».

 Με στίχους-μουσική-πλήκτρα του Alexi Meletiou, ερμηνεία του Θεόδωρου Τραχωνίτη, μπουζούκι από τον Παντελή Ιωνά, στο λίκνισμα για τις ανάγκες του βίντεο-κλιπ η Ισαβέλλα Μελετίου και κάμερες  από τον Mario Meletiou Junior και Dia Meletiou, το «ΛΙΚΝΙΖΟΜΑΙ» είναι έτοιμο να αφήσει το στίγμα του.

Απολαύστε τους!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.