Ο άνθρωπος που διέρρηξε δύο φορές το Buckingham Palace

Ο άνθρωπος που διέρρηξε δύο φορές το Buckingham Palace

Ο Λονδρέζος Michael Fagan κατάφερε όχι μία, αλλά δύο φορές να διαρρήξει το Buckingham Palace. Χωρίς κανένα σχέδιο και κίνητρο, μπήκε, ήπιε, κάπνισε και… έφυγε!

Μια ειδική φρουρά προστατεύει το Buckingham Palace 24 ώρες το 24ωρο. Αστυνομικοί βρίσκονται πάντα κοντά στα ανάκτορα. Σκυλιά φύλακες ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το παλάτι. Και όμως, ένας άνθρωπος κατάφερε να το διαρρήξει και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE