Στα χέρια της Αστυνομίας 18χρονος για υπόθεση ληστείας το περασμένο καλοκαίρι

Στα χέρια της Αστυνομίας 18χρονος για υπόθεση ληστείας το περασμένο καλοκαίρι

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 5 Αυγούστου 2020, στη Λεμεσό. 

Πρόκειται για άνδρα 18 ετών, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, αφού εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση. 

Για την ίδια υπόθεση, έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 26, 30 και 17 ετών. 

Η ληστεία διαπράχθηκε αργά το βράδυ της 5ης Αυγούστου 2020, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ 26χρονος περπατούσε στην οδό Αγκύρας, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, τα οποία έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE