Στα χέρια της Αστυνομίας 18χρονος για υπόθεση ληστείας το περασμένο καλοκαίρι

Στα χέρια της Αστυνομίας 18χρονος για υπόθεση ληστείας το περασμένο καλοκαίρι

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 5 Αυγούστου 2020, στη Λεμεσό. 

Πρόκειται για άνδρα 18 ετών, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, αφού εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση. 

Για την ίδια υπόθεση, έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 26, 30 και 17 ετών. 

Η ληστεία διαπράχθηκε αργά το βράδυ της 5ης Αυγούστου 2020, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ 26χρονος περπατούσε στην οδό Αγκύρας, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, τα οποία έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE