Στα χέρια της Αστυνομίας 18χρονος για υπόθεση ληστείας το περασμένο καλοκαίρι

Στα χέρια της Αστυνομίας 18χρονος για υπόθεση ληστείας το περασμένο καλοκαίρι

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 5 Αυγούστου 2020, στη Λεμεσό. 

Πρόκειται για άνδρα 18 ετών, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, αφού εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση. 

Για την ίδια υπόθεση, έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 26, 30 και 17 ετών. 

Η ληστεία διαπράχθηκε αργά το βράδυ της 5ης Αυγούστου 2020, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ 26χρονος περπατούσε στην οδό Αγκύρας, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, τα οποία έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE