Εντοπίστηκε η 19χρονη που ήταν εξαφανισμένη τις τελευταίες δέκα ημέρες στην Αγία Νάπα

Εντοπίστηκε η 19χρονη που ήταν εξαφανισμένη τις τελευταίες δέκα ημέρες στην Αγία Νάπα

Η Αστυνομία με ανακοίνωση της γνωστοποιεί τον εντοπισμό 19χρονης που ήταν εξαφανισμένη εδώ και 11 ημέρες. 

Εντοπίστηκε και είναι καλά, η 19χρονη που είχε δηλωθεί τις προηγούμενες μέρες στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Η νεαρή απουσίαζε από την οικία της στην Αγία Νάπα, από τις 19 Μαρτίου, 2021 και είχε δηλωθεί από τους οικείους της ως ελλείπον πρόσωπο στις 22 Μαρτίου.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στις 24 Μαρτίου, 2021, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Μετά και τον εντοπισμό της, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών της στοιχείων δεν είναι απαραίτητη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE