Πατέρας κατήγγειλε ότι κακοποίησαν σεξουαλικά την κόρη του με νοητική υστέρηση – Χειροπέδες σε 52χρονο στη Λεμεσό

Πατέρας κατήγγειλε ότι κακοποίησαν σεξουαλικά την κόρη του με νοητική υστέρηση – Χειροπέδες σε 52χρονο στη Λεμεσό

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε ο πατέρας 31χρονης γυναίκας, η οποία είναι άτομο νοητικής υστέρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η γυναίκα είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο όταν στην συνέχεια εντοπίστηκε στον χώρο διαμονής 52χρονου αλλοδαπού. Μετά τον εντοπισμό της ο πατέρας της κατήγγειλε τον 52χρονο ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την κόρη του, η οποία είναι άτομο με νοητική υστέρηση.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 52χρονου άνδρα ο οποίος δεν αρνείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 31χρονη  γυναίκα. Όπως πληροφορούμαστε σε οπτικογραφημένη κατάθεση που έδωσε η 31χρονη στην Αστυνομία όπου αναφέρει ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον 52χρονο.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε χθες Δευτέρα 29 Μαρτίου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου εκδόθηκε οκταήμερη προσωποκράτηση του και είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της διαφθοράς γυναίκας με νοητική υστέρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE