Εφιαλτική πρόβλεψη για τα σημερινά κρούσματα στην Ελλάδα – Αναμένεται νέο «μαύρο» ρεκόρ μολύνσεων

Εφιαλτική πρόβλεψη για τα σημερινά κρούσματα στην Ελλάδα – Αναμένεται νέο «μαύρο» ρεκόρ μολύνσεων

Για νέο ρεκόρ μολύνσεων κάνουν λόγο οι πληροφορίες από τις υγειονομικές αρχές, αφού τα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα αναμένεται να φτάσουν κοντά στα 4.300.

Χθες, Δευτέρα, ανακοινώθηκαν 1.724 κρούσματα, αριθμός που δεν αποτυπώνει τη διασπορά της πανδημίας στη χώρα, με δεδομένο ότι γίνονται λιγότερα τεστ στη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός των μολύνσεων που έχουν επιβεβαιωθεί από τις 3 το απόγευμα της Δευτέρας έως και το μεσημέρι της Τρίτης είναι κοντά στις 3.000.

Για μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού σήμερα Τρίτη προϊδέασε έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ 100,3 και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι «τα κρούσματα σήμερα θα είναι πάρα πολλά».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.