Αναζητείται άνδρας για υπόθεση πρόκλησης τραυματισμού – Στην δημοσιότητα η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του

Αναζητείται άνδρας για υπόθεση πρόκλησης τραυματισμού – Στην δημοσιότητα η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά το αδίκημα της πρόκλησης τραυματισμού, που διαπράχθηκε στις 8/02/2021 στην επαρχία Λευκωσίας. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε φωτογραφία  προσώπου που φαίνεται να ενέχεται στην υπόθεση, η οποία δίνεται στη δημοσιότητα ως υποβοήθηση των ανακριτικών αρχών για εντοπισμό του.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE