Αναζητείται άνδρας για υπόθεση πρόκλησης τραυματισμού – Στην δημοσιότητα η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του

Αναζητείται άνδρας για υπόθεση πρόκλησης τραυματισμού – Στην δημοσιότητα η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά το αδίκημα της πρόκλησης τραυματισμού, που διαπράχθηκε στις 8/02/2021 στην επαρχία Λευκωσίας. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε φωτογραφία  προσώπου που φαίνεται να ενέχεται στην υπόθεση, η οποία δίνεται στη δημοσιότητα ως υποβοήθηση των ανακριτικών αρχών για εντοπισμό του.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE