ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε οικία στην Κακοπετριά

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε οικία στην Κακοπετριά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 30ης Μαρτίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 31ης  Μαρτίου 2021 ανταποκρίθηκε  σε 26 κλήσεις για βοήθεια ,18 πυρκαγιές ,7 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 13.10 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση στην περιοχή Κουφού παρά το χωριό Άρσος στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Υπαίθρου Λεμεσού με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17.05. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέβαλε και ένα πυροσβεστικό όχημα του τμήματος Δασών.  Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου ενός(1) εκταρίου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Η ώρα 13.29 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά  σε ανώγειο κατοικία στην στην Κακοπετριά. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14.26. Από την πυρκαγιά ζημιές έπαθε μικρός εξοπλισμός , μέρος της ξύλινης οροφής και η ηλεκτρική εγκατάσταση. Από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή ολόκληρης της κατοικίας. Δεν κινδύνεψε κανείς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top