ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεξήχθη η βολή ευγενούς άμιλλας των ταγμάτων εθνοφυλακής της Εθνικής Φρουράς

Διεξήχθη η βολή ευγενούς άμιλλας των ταγμάτων εθνοφυλακής της Εθνικής Φρουράς

Πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Χαράλαμπου Πετρίδη και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη, στο πεδίο βολής Κόρνου, η ετήσια βολή ευγενούς άμιλλας των ταγμάτων εθνοφυλακής της Εθνικής Φρουράς.

 
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους της βολής, πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης των πρωτευσάντων, ανά κατηγορία, ομάδων και εθνοφυλάκων  και επιδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.
 
Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου το Υπουργείο Άμυνας, η συγκεκριμένη δραστηριότητα έχει πλέον καταστεί θεσμός και αποσκοπεί στην ανάπτυξη πνεύματος ευγενούς άμιλλας και ενδυνάμωσης των δεσμών εντός της Εθνικής Φρουράς.
 
Στη δραστηριότητα έλαβαν μέρος συνολικά 16 ομάδες, οι οποίες απαρτίζονταν από εθνοφύλακες του συνόλου των Μονάδων Εθνοφυλακής. Η εκτέλεση της βολής πραγματοποιήθηκε με τα ατομικά τυφέκια των εθνοφυλάκων τύπου G3A3/4, με σταθερά σκοπευτικά και από την απόσταση των 300 μέτρων.
 
Μιλώντας στους Εθνοφύλακες ο Υπουργός Άμυνας είπε ότι η Εθνοφυλακή διαχρονικά αποτελεί ένα τμήμα της Εθνικής Φρουράς, στο οποίο υπηρετούν δίπλα δίπλα φίλοι, συγγενείς και γείτονες, που ενισχύουν το δέσιμο του στρατού με την κοινωνία των πολιτών.
 
Πρόσθεσε ότι "το άρρηκτο πνεύμα μονάδας που διαθέτετε, αποτελεί την κορωνίδα των προσόντων σας και αντισταθμίζει τα σωματικά μειονεκτήματα που επιφέρει ο χρόνος. Μαζί ενωμένοι, με πειθαρχία και συνεχή εκπαίδευση είμαι σίγουρος ότι θα διατηρήσετε την τεράστια δυναμική του θεσμού". 
 
Ο Υπουργός Άμυνας κάλεσε τους εθνοφύλακες να συνεχίσουν να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά και τα εγγόνια τους και να τους μεταλαμπαδεύσουν τη διάθεση για εθελοντική προσφορά, το καθήκον για υπεράσπιση της πατρίδας και την εθνική περηφάνια που έμπρακτα διαθέτουν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top