ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιωματούχοι της ΚΟΕ συναντήθηκαν με την Πρέσβειρα της Ιαπωνίας

Αξιωματούχοι της ΚΟΕ συναντήθηκαν με την Πρέσβειρα της Ιαπωνίας

Φιλοφρονητική επίσκεψη στην Πρέσβειρα της Ιαπωνίας στην Κύπρο Σέκι Ιζούμι για να συζητήσουν τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκο και τις αλλαγές που επέφερε στη διοργάνωση η πανδημία, πραγματοποίησαν την περασμένη Τετάρτη ο Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώτης Ιωαννίδης και ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΟΕ, η κ. Ιζούμι ενημέρωσε τους αξιωματούχους της Ολυμπιακής Επιτροπής για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, και τα μέτρα που ενδεχομένως θα ληφθούν για την προστασία των ξένων αθλητικών αποστολών, αλλά και του ντόπιου πληθυσμού σε σχέση με τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid-19. Ήδη η ιαπωνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τη ΔΟΕ και την οργανωτική επιτροπή, ανακοίνωσαν ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος ξένων στη χώρα για να παρακολουθήσουν ως φίλαθλοι τους αγώνες.
 
Από την πλευρά τους οι αξιωματούχοι της ΚΟΕ, όπως αναφέρεται,παρουσίασαν τη γενική μορφή που θα έχει η κυπριακή αποστολή, και διαβεβαίωσαν την Πρέσβειρα ότι η κυπριακή ομάδα και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, θα υλοποιήσουν ό,τι ζητηθεί από τους διοργανωτές, σε σχέση με την παραμονή τους στο Ολυμπιακό Χωριό και στην Ιαπωνία γενικότερα, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
 
Οι εκπρόσωποι της ΚΟΕ, παρέδωσαν στην πρέσβειρα της Ιαπωνίας αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της ΚΟΕ και την ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και το ενδιαφέρον που επέδειξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top