Στα κατεχόμενα και πάλι αύριο ο Τούρκος αντιπρόεδρος

Στα κατεχόμενα και πάλι αύριο ο Τούρκος αντιπρόεδρος

Για «επίσκεψη εργασίας» έρχεται και πάλι στα κατεχόμενα ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι, ο οποίος είχε επισκεφθεί και πάλι το ψευδοκράτος τον Φεβρουάριο.

 
Όπως αναφέρουν τ/κ ΜΜΕ,  ο κ. Οκτάι θα φτάσεις στις 3 το απόγευμα αύριο, θα έχει διάφορες επαφές – που ακόμα δεν ανακοινώθηκαν – θα επισκεφθεί το κατεχόμενο χωριό Αχερίτου, κοντά στην Αμμόχωστου, όπου θα δημιουργηθεί μια νέα βιομηχανική ζώνη και  θα παραστεί στην εορταστική πρεμιέρα της τηλεοπτικής ιστορικής σειράς «Κάποτε η Κύπρος» που θα προβάλλεται από την τουρκική κρατική τηλεόραση (TRT) και τα γυρίσματα έγιναν στην Αμμόχωστο και την περίκλειστη περιοχή του Βαρωσίου που έχει ανοίξει.
 
Γι’ αυτό το σκοπό θα γίνει αύριο μια δεξίωση – γκαλά στο Συνεδριακό Κέντρο «Ραούφ Ραίφ Ντενκτάς» στην Αμμόχωστο. Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα αμέσως μετά την δεξίωση αυτή.
 
Σημειώνεται ότι για την δημιουργία της βιομηχανικής περιοχής στην Αχερίτου υπάρχει κονδύλι στην οικονομική συμφωνία – πρωτόκολλο που υπέγραψαν πρόσφατα Τουρκία – ψευδοκράτος για το 2021.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE