ΠΑΦΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΟΥ: Το «ώτοστοπ» που οδήγησε σε μαχαιρώματα και η απόφαση του Δικαστηρίου για τον δράστη

ΠΑΦΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΟΥ: Το «ώτοστοπ» που οδήγησε σε μαχαιρώματα και η απόφαση του Δικαστηρίου για τον δράστη

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης τριών χρόνων και έξι μηνών σε 39χρονο, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για πράξεις που σκοπούν σε βαριά σωματική βλάβη κατά τέως κατοίκου Πάφου.


Η έκτιση της ποινής ξεκινά από τις 23.7.20, ημερομηνία από την οποία ο κατηγορούμενος τελεί υπό κράτηση στα πλαίσια της υπόθεσης.

Το Κακουργιοδικείο με πρόεδρο τον Δημήτρη Κίτσιο και πάρεδρους τις Μάρω Παπαδήμα και Τούλα  Παπαπέτρου, στην 20σέλιδη απόφαση του για την ποινή τόνισε την σοβαρότητα του αδικήματος που αντιμετώπιζε ο κατηγορούμενος, το οποίο προβλέπει δια βίου φυλάκιση.

Ένα από τα σοβαρότερα αδικήματα του ποινικού κώδικα, όπως είπε το Δικαστήριο, είναι ο σοβαρός τραυματισμός του θύματος στην κοιλιά και μάλιστα με μαχαίρι, ενώ έκρινε πως η χρήση μαχαιριού από τον κατηγορούμενο δεν ήταν δικαιολογημένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE