Ν. Χαραλάμπους: Η ανατριχιαστική στιγμή που με δάκρυα στα μάτια είχε αγγίξει την καρδιά κάθε Ομονοιάτη

Ν. Χαραλάμπους: Η ανατριχιαστική στιγμή που με δάκρυα στα μάτια είχε αγγίξει την καρδιά κάθε Ομονοιάτη

Ένας άνθρωπος που το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ομόνοια έφυγε από τη ζωή και οι απανταχού Ομονοιάτες τον αποχαιρετούν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ο Νίκος Χαραλάμπους σε ηλικία 71 ετών έφυγε από τη ζωή και η Ομονοιάτικη οικογένεια «έχασε» το Δέκα το Καλό. Σύσσωμα τα οργανωμένα σύνολα αλλά και απλοί οπαδοί του τριφυλλιού εκφράζουν τα συλλυπυτήρια τους στην οικογένεια του και θυμούνται τις μεγάλες του στιγμές την δεκαετία του 70′ και όχι μόνο.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές όμως στιγμές ήταν μια δήλωση του Νίκου Χαραλάμπους...η συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.