O Πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα

O Πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρέστη σήμερα στο τρισάγιο που τελέστηκε στους τάφους των ηρώων του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ ’55-’59, στα Φυλακισμένα Μνήματα, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 1ης Απριλίου.

Μετά το τρισάγιο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των ηρώων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν οι Υπουργοί Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και Παιδείας Έμιλυ Γιολίτη και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.

Νωρίτερα, σήμερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στην πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη, της οποίας προέστη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE