O Πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα

O Πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρέστη σήμερα στο τρισάγιο που τελέστηκε στους τάφους των ηρώων του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ ’55-’59, στα Φυλακισμένα Μνήματα, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 1ης Απριλίου.

Μετά το τρισάγιο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των ηρώων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν οι Υπουργοί Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και Παιδείας Έμιλυ Γιολίτη και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.

Νωρίτερα, σήμερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στην πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη, της οποίας προέστη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.