ΑΒΕΡΩΦ: Καλούμαστε να σταθούμε στο ύψος των ηρώων της ΕΟΚΑ

ΑΒΕΡΩΦ: Καλούμαστε να σταθούμε στο ύψος των ηρώων της ΕΟΚΑ

Την 1η του Απρίλη οι νέοι και οι νέες της σκλαβωμένης Κύπρου ξεσηκώθηκαν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την αυτοδιάθεση του τόπου μας, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ λέγοντας ότι «σήμερα καλούμαστε να σταθούμε το ύψος της ευθύνης που μας κληροδότησαν».

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, στο μήνυμά του για την σημερινή επέτειο ο Αβέρωφ Νεοφύτου πρόσθεσε ότι «Κυριάκος Μάτσης, Μάρκος Δράκος, Φώτης Πίττας, Αντρέας Κάρυος, Ηλίας Παπακυριακού, Ευαγόρας Παλληκαρίδης, Μιχαλάκης Καραολής, Ιάκωβος Πατάτσος, και τόσοι άλλοι που οι φυλακές δεν τους χώρεσαν, τα βασανιστήρια δεν τους πόνεσαν, οι κατακτητές δεν κατάφεραν να λυγίσουν την ψυχή τους».
 
Σήμερα, συνέχισε, καλούμαστε επίσης να περπατήσουμε στα βήματά τους, στο δρόμο που άνοιξαν, και να κάνουμε το δικό μας χρέος για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τη δημοσιοποίηση στοιχείων μέσω των social media, αντί της κατάθεσής τους στην Αστυνομία, έδωσε ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE