Σοκάρει η Αριστοτέλους: Συζητούσαν για κακοποίηση και αποκάλυψε ότι σύντομα θα μιλήσει για κάτι που βίωσε

Σοκάρει η Αριστοτέλους: Συζητούσαν για κακοποίηση και αποκάλυψε ότι σύντομα θα μιλήσει για κάτι που βίωσε

Καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η Κύπρια ηθοποιός Ειρήνη Καραγιώργη, μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε σε σχέση της στο παρελθόν. Αυτό όμως που σοκάρει είναι οτι η Χριστιάνα Αριστοτέλους έκανε μια παύση και δήλωσε ότι και η ίδια θέλει να μιλήσει για κάτι που βιώσε.

Μπορεί να σόκαρε με την αποκαλυψη της , παρότι δεν διευκρίνισε για το τι πρόκειται αλλα σίγουρα πρόκειται για κάτι σημαντικό και σοβαρό, το οποίο θέλει να μιλήσει και να μοιραστεί με τον κόσμο ως βίωμα της.

Διαβαστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Συναντώνται σήμερα οι διαπραγματευτές ενόψει συνάντησης ηγετών

Κυπριακό: Συναντώνται σήμερα οι διαπραγματευτές ενόψει συνάντησης ηγετών

Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενελάος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, για προετοιμασία της αυριανής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE