Survivor: Φήμες για οικειοθελή αποχώρηση από το reality – Τι ισχύει με τον Τριαντάφυλλο

Survivor: Φήμες για οικειοθελή αποχώρηση από το reality – Τι ισχύει με τον Τριαντάφυλλο

Μια έντονη φήμη κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες η οποία ήθελε τον Τριαντάφυλλο να έχει επικοινωνήσει με την σύζυγο του και να της δηλώνει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το Survivor.

Με δεδομένα τα όσα καταγράφουν οι κάμερες πως συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο με τους περισσότερους παίκτες να έχουν ταχθεί απέναντι από τον Τριαντάφυλλο, ένα τέτοιο σενάριο δεν θα ήταν απίθανο.

Εξάλλου, ο Τριαντάφυλλος, πριν λίγες μέρες κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής Survivor δάκρυσε για την επίθεση που δέχεται ενώ πρόσφατα, «λύγισε» πάλι για την απομόνωση που του έχει επιβληθεί από τους συμπαίκτες του.

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στο θέμα και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους γνωστοποιώντας τα όσα της είπε η σύζυγος του Τριαντάφυλλου Δήμητρα.

Στο τηλεφώνημα αυτό η κ. Δήμητρα ήταν αρκετά θυμωμένη για τα όσα γράφονται περί αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από το Survivor ενώ ξεκαθάρισε πως από τη μέρα που ο τραγουδιστής ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE