ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε δύο οικίες – Αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τα όσα εντοπίστηκαν

ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε δύο οικίες – Αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τα όσα εντοπίστηκαν

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο καταγγελιών που αφορούσαν διάρρηξη κτιρίου και  κλοπή τριών ποδηλάτων στην επαρχία Πάφου, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, διενήργησαν έρευνες σε δύο οικίες όπου διαμένουν νεαρός ηλικίας 17 ετών και άντρας ηλικίας 27ετών αντίστοιχα. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν στην οικία του 27χρονου άντρα δύο ποδήλατα και στην οικία του 17χρονου ένα ποδήλατο, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους. 

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE