ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε δύο οικίες – Αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τα όσα εντοπίστηκαν

ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε δύο οικίες – Αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τα όσα εντοπίστηκαν

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο καταγγελιών που αφορούσαν διάρρηξη κτιρίου και  κλοπή τριών ποδηλάτων στην επαρχία Πάφου, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, διενήργησαν έρευνες σε δύο οικίες όπου διαμένουν νεαρός ηλικίας 17 ετών και άντρας ηλικίας 27ετών αντίστοιχα. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν στην οικία του 27χρονου άντρα δύο ποδήλατα και στην οικία του 17χρονου ένα ποδήλατο, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους. 

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.