ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε δύο οικίες – Αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τα όσα εντοπίστηκαν

ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε δύο οικίες – Αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τα όσα εντοπίστηκαν

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο καταγγελιών που αφορούσαν διάρρηξη κτιρίου και  κλοπή τριών ποδηλάτων στην επαρχία Πάφου, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, διενήργησαν έρευνες σε δύο οικίες όπου διαμένουν νεαρός ηλικίας 17 ετών και άντρας ηλικίας 27ετών αντίστοιχα. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν στην οικία του 27χρονου άντρα δύο ποδήλατα και στην οικία του 17χρονου ένα ποδήλατο, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους. 

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE