ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε δύο οικίες – Αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τα όσα εντοπίστηκαν

ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε δύο οικίες – Αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τα όσα εντοπίστηκαν

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο καταγγελιών που αφορούσαν διάρρηξη κτιρίου και  κλοπή τριών ποδηλάτων στην επαρχία Πάφου, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, διενήργησαν έρευνες σε δύο οικίες όπου διαμένουν νεαρός ηλικίας 17 ετών και άντρας ηλικίας 27ετών αντίστοιχα. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν στην οικία του 27χρονου άντρα δύο ποδήλατα και στην οικία του 17χρονου ένα ποδήλατο, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους. 

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE