ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα τρεις Ελληνοκύπριοι – «Πρωτοφανής απόφαση» του ψευδοδικαστηρίου

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα τρεις Ελληνοκύπριοι – «Πρωτοφανής απόφαση» του ψευδοδικαστηρίου

Στη σύλληψη τριών νεαρών Ελληνοκυπρίων προχώρησαν πριν από μερικές μέρες μέλη της ψευδοαστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας πρόκειται για δύο νεαρούς από χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας και μια 24χρονη από χωριό της επαρχίας Λεμεσού που εντοπίστηκαν σε περιοχή που ελέγχεται από το ψευδοκράτος εντός αυτοκινήτου.

Όπως πληροφορούμαστε οι τρεις οδηγήθηκαν ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» το οποίο είχε διατάξει την κράτησή τους για τρεις μέρες, με τους νεαρούς να μην έχουν προβεί σε οποιαδήποτε πράξη που να δικαιολογεί φυλάκισή τους.

Ωστόσο την Πέμπτη 1 Απριλίου οδηγήθηκαν εκ νέου σε ψευδοδικαστήριο το οποίο έκρινε ότι θα έπρεπε να φυλακιστούν για περίοδο 20 ημερών

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση όπως μας ενημέρωσε καλά πληροφορημένη πηγή, καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν το «ψευδοδικαστήριο» μετά την επιβολή προστίμου διάταζε να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE