BUSINESS NEWS

Εταιρεία στην Κύπρο γίνεται… η γραμματέας σου

Εταιρεία στην Κύπρο γίνεται… η γραμματέας σου

Γιατί την επιλέγουν γιατροί και επιχειρηματίες, τι προσφέρει και πως θα βοηθήσει την επιχείρηση σας

Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε η Διευθύντρια και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Τηλεγραμματείας My Assistant Secretarial Services, Άννα Αχιλλέως, η οποία τα τελευταία χρόνια διανύει μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία και αποτελεί την πρώτη επιλογή Κυπρίων επιχειρηματιών και Ιατρών.
Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας μίλησε για το πώς δημιουργήθηκε η My Assistant, για το τι πρωτοποριακό προσφέρει αλλά και το πώς μπορεί η εμπειρία τους και η υπηρεσίες τους να βοηθήσουν την οποιαδήποτε επιχείρηση.

1. Κα Αχιλλέως, μπορείτε να μας αναφέρετε λίγα λόγια για την ιστορία της My Assistant
Η My Assistant δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2013. Ο σκοπός της εξαρχής ήταν και είναι να μεταδώσει το μήνυμα ότι η σωστή Τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι το κλειδί της επιτυχίας. Ένα μεγάλο μέρος της θετικής ή της αρνητικής εικόνας που έχουν οι πελάτες για μια επιχείρηση, οφείλεται στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση που λαμβάνουν από αυτή. Σκεφτείτε ότι πίσω ακόμη και από τις πιο μεγάλες συμφωνίες που κλείνονται έχουν ξεκινήσει μετά από ένα τηλεφώνημα. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και Ιατρεία, δεν έχουν την «πολυτέλεια» να διώχνουν και να δυσαρεστούν τους πελάτες τους. Έχοντας πολλές φορές αρνητική εμπειρία καλώντας σε μια επιχείρηση όπου με υποδέχτηκε ένας αδιάφορος και διόλου εξυπηρετικός υπάλληλος αποτέλεσε την έμπνευση μου για την δημιουργία της εταιρείας.


2. Πείτε μας με τι ασχολείστε ακριβώς και πως μπορεί η ομάδα σας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις;
Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες Τηλεγραμματείας, Εταιρική Τηλεγραμματεία και Ιατρική Τηλεγραμματεία. Ο επιχειρηματίας ή ο Γιατρός αναθέτει σε εμάς την τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών τους κάνοντας απλά μια εκτροπή την τηλεφωνική τους γραμμή σε έναν αριθμό που τους δίνουμε. Απεκεί και πέρα αναλαμβάνουμε και απαντάμε τις κλήσεις τους με την δική τους επωνυμία και εξυπηρετούμε με βάση τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία. Δίνουμε απαραίτητες πληροφορίες/διευθετούμε ραντεβού κλπ.

Η ομάδα μας με την πολυετή εμπειρία μας είναι πανέτοιμη να ενταχθεί στην ομάδα του επιχειρηματία ή Ιατρού που μας έχει ανάγκη. Αυτόματα ο ίδιος ή το προσωπικό του αποφορτίζεται και συνάμα οι κλήσεις του διαχειρίζονται με τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Αδιαμφισβήτητα η εικόνα της επιχείρησης του ενισχύεται, ο πελάτης του λαμβάνει την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται, και στα μάτια του η επιχείρηση ανυψώνεται. Ο επιχειρηματίας ή ο Γιατρός εστιάζει την προσοχή του στον τομέα του και παράλληλα έχει τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης των κλήσεων του μέσω της ειδικής πλατφόρμας που του παρέχουμε.

 


3. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μιας σωστής Τηλεφωνήτριας
Ξεκινάω από το πιο σημαντικό που είναι να αγαπά και να έχει πάθος με την Τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Να νιώθει το επάγγελμα της/του λειτούργημα. Πίσω από κάθε τηλεφώνημα κρύβεται ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να είναι άρρωστος, ηλικιωμένος, να νιώθει μόνος να έχει χίλιες δύο σκέψεις, απαντώντας την κλήση με ένα χαμόγελο και μια εγκάρδια αληθινή πρόθεση για εξυπηρέτηση σίγουρα προσθέτεις ένα λιθαράκι θετικότητας στην μέρα του αλλά και μιας θετικής εικόνας προς την εταιρεία που κάλεσε. Πρέπει να είναι χαμογελαστή/ος, να γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο της εταιρείας που εκπροσωπεί γιατί μέσω αυτού βγαίνει η αυτοπεποίθηση και ο πελάτης το αντιλαμβάνεται και νιώθει την απαιτούμενη ασφάλεια ότι θα εξυπηρετηθεί.

4. Κλείνοντας πείτε μας γιατί ένας επιχειρηματίας να επιλέξει την My Assistant Secretarial Services
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι ανθρωποκεντρική, ξεκινώντας πρώτα απ’όλα από την ομάδα μας. θέλουμε οι εργαζόμενοι μας να χαίρονται με την εργασία τους και τους δίνουμε όλα τα εφόδια μέσα από το εργασιακό περιβάλλον τους αλλά και της εκπαίδευσης τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καθημερινά να δίνουν αγόγγυστα τον καλύτερο τους εαυτό. Με την ίδια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία εκτιμούμε τις επενδύσεις των εταιρειών και των ιατρείων και μέσω των δικών μας υπηρεσιών φροντίζουμε να έχει ο κάθε μας πελάτης την ιδανική εταιρική εικόνα που θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του και 3ο αλλά εξίσου σημαντικό πάλι με την ίδια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία είμαστε δίπλα στον άνθρωπο-πελάτη που καλεί για να εξυπηρετηθεί.

Αδιαμφησβήτητα η ομάδα μας Τηλεγραμματείς και Συνεργάτες είναι η Δύναμή μας και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε.


My Assistant Secretarial Services
Kappadokias 9, Nicosia Strovolos, Cyprus
T:7777 6444
[email protected]
www.myassistant.com.cy
www.facebook.com/myassistantcy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλλει απειλές για την ζωή του ο Βέργας: «Υποψιάζομαι ποιος βρίσκεται πίσω» - Όσα αναφέρει στο «Τ»

Μειώθηκε η ποινή φυλάκισης του Ρώσου για το θανατηφόρο με θύμα τον Παναγιώτη Χριστοφόρου - Αυτός είναι ο λόγος

Εκλογές 2024: Ιδού οι εκλεκτοί του ΔΗΚΟ για Δημάρχοι και Αντιδημάρχοι - Με κατά βούληση για τον ΕΟΑ Αμμοχώστου

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Αρχιεπίσκοπος για Μονή Αββακούμ: «Καλούν και άλλους μάρτυρες - Το πόρισμα της ανακριτικής θα σταλεί στο εξαμελές»

Τροχαίο στην Αγία Νάπα: Δεν φορούσαν κράνος οι δύο νεαροί - Χωρίς άδεια και ασφάλεια ο οδηγόςΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top