Μπουλντόζα έκοψε καλώδιο της ηλεκτρικής στη Λευκωσία – Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές

Μπουλντόζα έκοψε καλώδιο της ηλεκτρικής στη Λευκωσία – Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε σε πολλές περιοχές της Λευκωσίας σήμερα το πρωί της Παρασκευής 2 Απριλίου.

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, Χριστίνα Παπαδοπούλου η διακοπή οφείλεται σε αποκοπή καλώδιού από εσκαφέα του Δήμου Λευκωσίας, ο οποίος χρησιμοποιείται για εργασίες στην περιοχή Τακτακαλάς στη Λεωφόρο Λάρνακος.

Ο εργολάβος του έργου καθυστέρησε να ενημερώσει τους αρμόδιους και το συνεργείο της ΑΗΚ σπεύδει για να αρχίσει εργασίες επιδιόρθωσης του καλωδίου. Σε περίπου μία ώρα η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα αποκατασταθεί από εναλλακτική ηλεκτροδότηση.

Ο πίνακας με τις περιοχές: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE