Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για τον Φιλιππίδη – Έρχεται η κλήση από τον Εισαγγελέα

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για τον Φιλιππίδη – Έρχεται η κλήση από τον Εισαγγελέα

Eνώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να κληθεί τα επόμενα 24ωρα ο Πέτρος Φιλιππίδης για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις καταγγελίες που έχουνε γίνει εις βάρος του για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαρτυρικές καταθέσεις φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί και εφόσον δεν προκύψουν νέα στοιχεία, ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα της διαδικασίας, καλώντας τον γνωστό κωμικό καταθέσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τρία κακουργήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE