ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βαλίτσα με ματωμένα ρούχα δίπλα στην πολυκατοικία του 32χρονου – Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της γυναίκας

Βαλίτσα με ματωμένα ρούχα δίπλα στην πολυκατοικία του 32χρονου – Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της γυναίκας

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας γυναίκας που διαπράχθηκε πριν από περίπου 5 μήνες στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, χθες Πέμπτη 1η Απριλίου εντοπίστηκε βαλίτσα στην οποία υπάρχουν τοποθετημένα ρούχα και παπούτσια με αίματα, πλησίον της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 32χρονος Αιγύπτιος.

Οι Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία, αφού από τις έρευνες πιστεύεται ότι τα εν λόγω ρούχα σχετίζονται με τη δολοφονία της γυναίκας που το πτώμα της εντοπίστηκε σε χωράφι στην Αθηένου την Τρίτη 23 Απριλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ανακριτές συνεχίζουν τις έρευνες και τις λήψεις καταθέσεων από άτομα που φαίνεται να ήταν στον κύκλο της γυναίκας στην Κύπρο, τα οποία επιβεβαίωσαν την εξαφάνιση της, χωρίς να είχαν προβεί σε ενημέρωση στην Αστυνομία και ως εκ τούτου δεν είχε δηλωθεί ποτέ ως ελλείπον πρόσωπο.

Η νεκροτομή 

Όσο αφορά την νεκροτομή στη σορό οι ιατροδικαστές σε παρουσία ανθρωπολόγου έχουν ήδη διενεργήσει εξετάσεις για τέσσερις ημέρες, χωρίς να έχει καταστεί δυνατόν να ανευρεθούν στοιχεία που να δείχνουν την ταυτότητα του θύματος, αλλά και τον τρόπο που δολοφονήθηκε. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν σταλεί δείγματα στο Ινστιτούτο Γενετικής και οι αναμένονται τα αποτελέσματα που θα διαφανεί το φύλο.

Η οικογένεια δεν γνωρίζει

Καμία επικοινωνία με άλλη χώρα δεν έχει σημειωθεί για την υπόθεση της δολοφονίας μας ανάφερε αρμόδια πηγή. Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία δείχνουν γυναίκα Ουκρανικής καταγωγής δεν μπορεί να γίνει επίσημη ενημέρωση της χώρας, χωρίς να υπάρχουν τα αποτελέσματα από το DNA που προαναφέραμε.

Ως εκ τούτου η οικογένεια του θύματος δεν γνωρίζει για τη δολοφονία και δεν μπορεί να ενημερωθεί εάν δεν υπάρξουν ακριβή στοιχεία από τη σορό που να αποδεικνύουν την ταυτότητα. Μάλιστα, η κατάσταση της σορού δεν είναι σε θέση που να μπορεί να προχωρήσει σε αναγνώριση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top