Την Δευτέρα στην ιστοσελίδα της Βουλής αναρτάται η λίστα του Ελεγκτή με τα κόκκινα δάνεια ΠΕΠ

Την Δευτέρα στην ιστοσελίδα της Βουλής αναρτάται η λίστα του Ελεγκτή με τα κόκκινα δάνεια ΠΕΠ

Η δημοσιοποίηση της λίστας του Γενικού Ελεγκτή, των Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων (ΜΕΧ) από πρώην συνεργατικά πιστωτικά ιδρύματα σε Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα (ΠΕΠ), που αφορά 22 ΠΕΠ, σε συνέχεια της απόφασης που ενέκρινε η Ολομέλειας της Βουλής θα δημοσιευτεί τη Δευτέρα ως μέρος των πρακτικών της συνεδρίας, όπως έγινε και με τη λίστα Γιωρκάτζη.

Υπέρ της δημοσιοποίησης της λίστας ψήφισαν 41 Βουλευτές, εναντίον ένας, ενώ υπήρξαν και 2 αποχές. Με βάση τη σχετική πληροφόρηση από τη Βουλή, κατά της δημοσιοποίησης ψήφισε ο Ζαχαρίας Κουλίας κα αποχή τήρησαν ο Μαρίνος Σιζόπουλος και Κώστας Κωνσταντίνου του ΔΗΣΥ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE