Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Η ΕΟΚΑ είναι μια τρομοκρατική οργάνωση για την Τουρκία»

Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Η ΕΟΚΑ είναι μια τρομοκρατική οργάνωση για την Τουρκία»

Το Τουρκικό ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ΕΟΚΑ και τους εορτασμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας για την επέτειο της 1ης Απριλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΕΟΚΑ, της οποία η «ελληνοκυπριακή διοίκηση της νότιας Κύπρου» (όπως χαρακτηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία) γιόρτασε την 66η επέτειό της με τελετές μνήμης, είναι μια τρομοκρατική οργάνωση για την Τουρκία και τον τουρκοκυπριακό λαό». 

Ο πόνος που προκλήθηκε από τις απάνθρωπες σφαγές που πραγματοποίησε αυτή η τρομοκρατική οργάνωση από το 1963-1974, με σκοπό τον αφανισμό των Τουρκοκυπρίων από το νησί, παραμένει νωπός στις μνήμες».

Η Τουρκία, όπως και στο παρελθόν, θα συνεχίσει να υποστηρίζει πάντα την «τδβκ» (όπως αναφέρει το ψευδοκράτος») και τους Τουρκοκύπριους αδελφούς και αδελφές μας, για την ασφάλεια και την ευημερία τους»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE