Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Η ΕΟΚΑ είναι μια τρομοκρατική οργάνωση για την Τουρκία»

Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Η ΕΟΚΑ είναι μια τρομοκρατική οργάνωση για την Τουρκία»

Το Τουρκικό ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ΕΟΚΑ και τους εορτασμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας για την επέτειο της 1ης Απριλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΕΟΚΑ, της οποία η «ελληνοκυπριακή διοίκηση της νότιας Κύπρου» (όπως χαρακτηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία) γιόρτασε την 66η επέτειό της με τελετές μνήμης, είναι μια τρομοκρατική οργάνωση για την Τουρκία και τον τουρκοκυπριακό λαό». 

Ο πόνος που προκλήθηκε από τις απάνθρωπες σφαγές που πραγματοποίησε αυτή η τρομοκρατική οργάνωση από το 1963-1974, με σκοπό τον αφανισμό των Τουρκοκυπρίων από το νησί, παραμένει νωπός στις μνήμες».

Η Τουρκία, όπως και στο παρελθόν, θα συνεχίσει να υποστηρίζει πάντα την «τδβκ» (όπως αναφέρει το ψευδοκράτος») και τους Τουρκοκύπριους αδελφούς και αδελφές μας, για την ασφάλεια και την ευημερία τους»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE