Survivor: Ανατροπή «βόμβα» – Αλλάζουν οι δυο ομάδες

Survivor: Ανατροπή «βόμβα» – Αλλάζουν οι δυο ομάδες

Τα πάνω κάτω ακόμη μια φορά στο Survivor, το παιχνίδι των ανατροπών. 

Μετά την ένωση την ομάδα και τη διαμονή τους σε μία παραλία, η παραγωγή αποφάσισε, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής έρχεται ανασχηματισμός. «Κόκκινοι» και «Μπλε» διαλύονται και οι ομάδες δημιουργούνται ξανά.

Όπως παρακολουθούμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του αναμένεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση ενός νέου έκτακτου συμβουλίου του νησιού. Μια ανακοίνωση που αιφνιδιάζει όλους τους διαγωνιζόμενους.

«Θα τα πούμε το βράδυ σε έκτακτο συμβούλιο μίξης και δημιουργίας των δύο νέων ομάδων του φετινού Survivor» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE