Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
LIFESTYLE

Στο MasterChef κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία και κάποιοι «ψήνονται» από επιθυμία

Στο MasterChef κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία και κάποιοι «ψήνονται» από επιθυμία

Μια ακόμα ψηφοφορία για τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού αλλά σε αρκετά φιλική ατμόσφαιρα, διεξάγεται στην κουζίνα του MasterChef 5.

Μαζί με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, έχοντας χάσει από τον Τζιοβάνι Σκαράτζι στη δοκιμασία ασυλίας follow the chef, θα βρεθούν άλλοι δύο παίκτες, έτοιμοι, αναγνωρίζοντας τα λάθη τους, να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη χρυσή δεκάδα.

Η θεματολογία της εβδομάδας στην ασιατική κουζίνα συνεχίζεται, και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο καλεσμένος των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, από τον Γιώργο Βενιέρη. Ο Ιωάννης, έχοντας δοκιμάσει άπειρες φορές τα πασίγνωστα bao buns του chef Βενιέρη, νιώθει πιο σίγουρος για τη δοκιμασία και με συναισθήματα συναγωνισμού και όχι ανταγωνισμού, παίρνει τη θέση του στον τελευταίο πάγκο.

Είναι από τις λίγες φορές στον διαγωνισμό, που ο εξώστης δεν επεμβαίνει χωρίς λόγο. Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο οριακός χρόνος, που έχουν τα παιδιά στη διάθεσή τους, μπορεί να χαθεί σε άσκοπες κουβέντες. Κάποιοι προβλέπουν το αποτέλεσμα, γεγονός που δεν αρέσει σε όλους, όμως το να ερμηνεύουν ρεαλιστικά τις εμφανείς αστοχίες στα πιάτα κάποιων από τους τρεις υποψήφιους, είναι αναπόφευκτο. Η μέρα στην κουζίνα κλείνει με δάκρυα και βουβά βλέμματα από τον εξώστη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της GRECO οι παύσεις Αρχηγών της Αστυνομίας – Οι διαπιστώσεις και οι συστάσεις της

Κασσελάκης για το ατόπημα με τα κατεχόμενα - «Αλίμονο αν οι άνθρωποι καθορίζονται από τα λάθη που διορθώνουν»

Επιστρέφουν εντός της μέρας στην Κύπρο οι επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο Παρίσι – Η ανακοίνωση της Cyprus Airways

Τα νέα ονόματα με τα οποία «βαπτίστηκαν» οι κακοκαιρίες στην Κύπρο – Έτσι επιλέγονται

Συναγερμός για φωτιά σε Λύκειο στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Διπλασιάστηκε η ποινή φυλάκισης καταδικασθέντος για διακίνηση μεταναστών



ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε πτώμα σε αποσύνθεση, σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε πτώμα σε αποσύνθεση, σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης 03 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό πτώματος που εντοπίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top