ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
.jpg)
Πιο συγκεκριμένα, τρεις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef.
Ο λόγος για την Λία Μακροστεργίου, την Ανούς Χεριμιάν και τον Γιάννη Αυλωνίτη οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που είχε σχέση με την ασιατική κουζίνα. Το αποτέλεσμα απογοήτευσε τους κριτές, αφού κανένα πιάτο δεν ήταν ολοκληρωμένο κι η κακή διαχείριση του χρόνου έφερε από μέτριες έως κακές προσπάθειες.
Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως κι ο guest κριτής Γιώργος Βενιέρης, αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.
Έτσι, ο παίκτης που δυστυχώς τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν… ο Γιάννης Αυλωνίτης, συγκεντρώνοντας την χαμηλότερη βαθμολογία έως σήμερα. Μάλιστα στον εξώστη πάγωσαν, βλέποντας αυτήν την εξέλιξη και ορισμένοι ξέσπασαν σε δάκρυα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




