Πέταξαν χειροβομβίδα σε κουρείο στη Λευκωσία - Ψάχνουν τους δράστες οι Αρχές

Πέταξαν χειροβομβίδα σε κουρείο στη Λευκωσία - Ψάχνουν τους δράστες οι Αρχές

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, διερευνά η Αστυνομία, μετά από ρίψη χειροβομβίδας, που σημειώθηκε τα ξημερώματα, εναντίον κουρείου στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.50π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα η οποία εξερράγη εντός κουρείου στη Λευκωσία. Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά σε καρέκλα λουτήρα του κουρείου, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη σκηνή έσπευσε άμεσα ένας εκ των ιδιοκτητών του κουρείου, ο οποίος κατέσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί και ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.