ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πύρινο μέτωπο με φωτιά στην Άνδρο - Εκκενώθηκαν δύο χωριά

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πύρινο μέτωπο με φωτιά στην Άνδρο - Εκκενώθηκαν δύο χωριά

Το πύρινο μέτωπο μαίνεται κοντά στά χωριά Ρέματα και Ατένι, με τις Αρχές να προχωρούν σε προληπτική εκκένωση των οικισμών, όπως έκανε γνωστό η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άνδρου.

Προς ενίσχυση των δυνάμεων φτάνει στο νησί η 1η ΕΜΑΚ με 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα.

«Όλη η πυροσβεστική δύναμη της Άνδρου επιχειρεί στην κατάσβεση», αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού.

Συνολικά, για την κατάσβεση της επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, η 1η ΕΜΑΚ με πεζοπόρο τμήμα 8 ατόμων, 1ελικόπτερο Σούπερ Πούμα και 2 αεροσκάφη.

Σύμφωνα με τον Σκάι, ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας με ελαφρά εγκαύματα.

Στις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν και εθελοντές.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή πνέουν άνεμοι γύρω στα 7 μποφόρ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE