ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πύρινο μέτωπο με φωτιά στην Άνδρο - Εκκενώθηκαν δύο χωριά

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πύρινο μέτωπο με φωτιά στην Άνδρο - Εκκενώθηκαν δύο χωριά

Το πύρινο μέτωπο μαίνεται κοντά στά χωριά Ρέματα και Ατένι, με τις Αρχές να προχωρούν σε προληπτική εκκένωση των οικισμών, όπως έκανε γνωστό η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άνδρου.

Προς ενίσχυση των δυνάμεων φτάνει στο νησί η 1η ΕΜΑΚ με 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα.

«Όλη η πυροσβεστική δύναμη της Άνδρου επιχειρεί στην κατάσβεση», αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού.

Συνολικά, για την κατάσβεση της επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, η 1η ΕΜΑΚ με πεζοπόρο τμήμα 8 ατόμων, 1ελικόπτερο Σούπερ Πούμα και 2 αεροσκάφη.

Σύμφωνα με τον Σκάι, ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας με ελαφρά εγκαύματα.

Στις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν και εθελοντές.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή πνέουν άνεμοι γύρω στα 7 μποφόρ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE