Τα πάντα αλλιώς στο Survivor – Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Τα πάντα αλλιώς στο Survivor – Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Survivor - Μπλε και κόκκινοι σταματούν να είναι, όπως τους γνωρίζαμε.

Μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς από τους παίκτες του Survivor, έφερε τα πάνω κάτω και πλέον τίποτα δεν παραμένει ίδιο σε επίπεδο ομάδων.

Μπλε και κόκκινοι βρέθηκαν μπροστά σε μία αρκετά δύσκολη διαδικασία, αφού τα πρόσωπα σε κάθε ομάδα άλλαξαν κι έγινε μια γενναία ανακατανομή. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί δεν ήθελαν να αποχωριστούν τους φίλους τους που συναγωνίζονταν στην ίδια ομάδα, η απόφαση ήταν μονόδρομος. Έτσι λοιπόν η κόκκινη κι η μπλε ομάδα αποτελείται πλέον από τους εξής:

Κόκκινη ομάδα

Ελευθερία Ελευθερίου
Ηλίας Μπόγδανος
Γιώργος Ασημακόπουλος
Αλέξης Παππάς
Καρολίνα Καλύβα
Σάκης Κατσούλης
Νικολέτα Μαυρίδη
Τριαντάφυλλος

Μπλε ομάδα

Παύλος Γαλακτερός
Χριστίνα Κεφαλά
Ελένη Χαμπέρη
James Καφετζής
Κώστας Παπαδόπουλος
Γιώργος Κόρομι
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Νίκος Μπάρτζης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE