Άνοιξε το λιανεμπόριο στην Ελλάδα, κλειστά τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αχαϊα και Κοζάνη

Άνοιξε το λιανεμπόριο στην Ελλάδα, κλειστά τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αχαϊα και Κοζάνη

Ανοίγει από σήμερα το λιανεμπόριο στην Ελλάδα, με εξαίρεση τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Αχαΐας και της Κοζάνης, όπου η επιδημιολογική εικόνα παραμένει κακή.

Στην υπόλοιπη χώρα, άνοιξαν τα συνοικιακά καταστήματα, τα μεγάλα καταστήματα-αλυσίδες, που δεν βρίσκονται όμως σε εμπορικό κέντρο, οι μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών, ηλεκτρικών ειδών και άλλων, τα πολυκαταστήματα που στο εσωτερικό τους δεν έχουν άλλα καταστήματα, δηλαδή δεν λειτουργούν σαν εμπορικά κέντρα.

Αντίθετα, κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά.

Για τους καταναλωτές υπάρχει ειδική διαδικασία αποστολής sms και έχουν στη διάθεσή τους τρεις ώρες προκειμένου να γίνουν οι αγορές, ενώ εντός των καταστημάτων θα πρέπει να τηρείται ελάχιστη απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των πελατών, ο μέγιστος αριθμός των ατόμων στην αναμονή δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 9 άτομα και ο μέγιστος χρόνος παραμονής στο σημείο παραλαβής θα πρέπει να είναι μάξιμουμ 10 λεπτά.
 
Υπενθυμίζεται ότι από το Σαββατοκύριακο επιτρέπονται και οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE