Εθνική Φρουρά: 1.3 εκ. για αγορά 60 διπλοκάμπινων αυτοκινήτων

Εθνική Φρουρά: 1.3 εκ. για αγορά 60 διπλοκάμπινων αυτοκινήτων

Το Υπουργείο Άμυνας στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του στόλου των οχημάτων της Εθνικής Φρουράς υπέγραψε σύμβαση για προμήθεια νέων 60 διπλοκάμπινων οχημάτων.


 
Όπως διευκρινίζεται σε δελτίο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, η συμφωνία αφορά στην αγορά 60 διπλοκάμπινων οχημάτων με δυνατότητα κίνησης και στους τέσσερις τροχούς και τη συντήρησή τους για 5 χρόνια ή για 100.000 χλμ. Το ύψος της δαπάνης ανέρχεται στο €1.368.342 (πλέον ΦΠΑ).
 
 Τη συμφωνία εκ μέρους του Υπουργείου Άμυνας υπέγραψε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου κ. Ανδρέας Λουκά και εκ μέρους της εταιρείας Michaels Automotive Ltd ο  Στέλιος Ασημένος.


Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE