Πάλμας κατά Γεν. Ελεγκτή για την συμπερίληψη του στη λίστα ΠΕΠ - «Εξυπηρετεί πολιτικές και προσωπικές σκοπιμότητες»

Πάλμας κατά Γεν. Ελεγκτή για την συμπερίληψη του στη λίστα ΠΕΠ - «Εξυπηρετεί πολιτικές και προσωπικές σκοπιμότητες»

«Είτε εξυπηρετεί πολιτικές και προσωπικές σκοπιμότητες είτε είναι αποτέλεσμα πρόχειρης διερεύνησης» ανέφερε σε γραπτή δήλωση του ο Υφυπουργός  παρά τω Προέδρω, Βασίλης Πάλμας για την συμπερίληψη του στη λίστα με τα 22 ονόματα με κόκκινα δάνεια στον Συνεργατισμό. «Ουδέποτε είχα, αλλά ούτε κι έχω οποιαδήποτε δανειακή υποχρέωση», ανέφερε ο κύριος Πάλμας.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Αναφέρομαι στην ανυπόστατη συμπερίληψη του ονόματός μου στην περίφημη και πολυδιαφημιζόμενη λίστα των 22 ΠΕΠ του πρώην Συνεργατισμού και δηλώνω κατηγορηματικά ότι:

 

-           Ουδέποτε είχα, αλλά ούτε κι έχω οποιαδήποτε δανειακή υποχρέωση,

 

-           Ουδέποτε ήμουν, αλλά ούτε και είμαι εγγυητής σε Μη Εξυπηρετούμενο Δάνειο,

 

-           Κανένα συγγενικό μου πρόσωπο, είτε α΄ ή β΄ βαθμού είτε εξ αγχιστείας έχει Μη Εξυπηρετούμενο Δάνειο.

Συνακόλουθα, η συμπερίληψη του ονόματός μου στη λίστα που είδε το φως της δημοσιότητας, μου δίνει το δικαίωμα να υποψιάζομαι ότι είτε εξυπηρετεί πολιτικές και προσωπικές σκοπιμότητες είτε είναι αποτέλεσμα πρόχειρης διερεύνησης.

Ως εκ τούτου, απαιτώ το αυτονόητο. Μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.