Ετσι αποχαιρέτησε η Αριστοτέλους τον Χάσικο – Η συγκινητική στιγμή

Ετσι αποχαιρέτησε η Αριστοτέλους τον Χάσικο – Η συγκινητική στιγμή

“Πολύ διαφορετικά περιμέναμε να ξεκινήσουμε αυτή την εκπομπή ” ήταν τα πρώτα λόγια της Χριστιάνας Αριστοτέλους για τον θάνατο του Σωκράτη Χάσικου.

 

Τα λόγια δεν μπορούν να παρηγορήσουν την οικογένεια ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, στον χαμό του Σωκράτη Χάσικου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο στην Γερμανία, μετά απο πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE