Ετσι αποχαιρέτησε η Αριστοτέλους τον Χάσικο – Η συγκινητική στιγμή

Ετσι αποχαιρέτησε η Αριστοτέλους τον Χάσικο – Η συγκινητική στιγμή

“Πολύ διαφορετικά περιμέναμε να ξεκινήσουμε αυτή την εκπομπή ” ήταν τα πρώτα λόγια της Χριστιάνας Αριστοτέλους για τον θάνατο του Σωκράτη Χάσικου.

 

Τα λόγια δεν μπορούν να παρηγορήσουν την οικογένεια ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, στον χαμό του Σωκράτη Χάσικου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο στην Γερμανία, μετά απο πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE