Απαντά για τη λίστα ΠΕΠ η Ελεγκτική Υπηρεσία – «Δεν θα σχολιάσουμε μεμονωμένες δηλώσεις»

Απαντά για τη λίστα ΠΕΠ η Ελεγκτική Υπηρεσία – «Δεν θα σχολιάσουμε μεμονωμένες δηλώσεις»

Μέσω μιας σύντομης τοποθέτησης στο Twitter, η Ελεγκτική Υπηρεσία απαντά σε όσα άτομα θέτουν σε αμφισβήτηση τη δημοσιοποίηση των κόκκινων δανείων των 22 ΠΕΠ.

«Οποιοδήποτε επηρεαζόμενο ΠΕΠ επιθυμεί να σχολιάσουμε δημόσια τα στοιχεία που το αφορούν, με παράθεση σχετικής τεκμηρίωσης της ορθότητας των ευρημάτων μας, θα πρέπει προηγουμένως να μας διαβιβάσει σχετική γραπτή εξουσιοδότηση», αναφέρει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο Twitter.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE