Απαντά για τη λίστα ΠΕΠ η Ελεγκτική Υπηρεσία – «Δεν θα σχολιάσουμε μεμονωμένες δηλώσεις»

Απαντά για τη λίστα ΠΕΠ η Ελεγκτική Υπηρεσία – «Δεν θα σχολιάσουμε μεμονωμένες δηλώσεις»

Μέσω μιας σύντομης τοποθέτησης στο Twitter, η Ελεγκτική Υπηρεσία απαντά σε όσα άτομα θέτουν σε αμφισβήτηση τη δημοσιοποίηση των κόκκινων δανείων των 22 ΠΕΠ.

«Οποιοδήποτε επηρεαζόμενο ΠΕΠ επιθυμεί να σχολιάσουμε δημόσια τα στοιχεία που το αφορούν, με παράθεση σχετικής τεκμηρίωσης της ορθότητας των ευρημάτων μας, θα πρέπει προηγουμένως να μας διαβιβάσει σχετική γραπτή εξουσιοδότηση», αναφέρει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο Twitter.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE