Μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτήρια εις μνήμη Χάσικου με απόφαση Υπουργικού

Μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτήρια εις μνήμη Χάσικου με απόφαση Υπουργικού

Μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του Σωκράτη Χάσικου τήρησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου αποφασίστηκε ότι τη μέρα της εξόδιου ακολουθίας του Σωκράτη Χάσικου, οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτήρια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στα παιδιά και στους οικείους του Σωκράτη Χάσικου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE