Survivor: Ο Γιώργος Λιανός προβλέπει την τετράδα του τελικού

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός προβλέπει την τετράδα του τελικού

Ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του φετινoύ Survivor, προέβλεψε τα τέσσερα πρόσωπα που εκείνος βλέπει στην τελική ευθεία.

Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός είπε:

«Έχω ένα προαίσθημα: James ΚαφετζήςΜαριαλένα ΡουμελιώτηΗλίας ΜπόγδανοςΤριαντάφυλλος», είπε ο Γιώργος Λιανός για τους τέσσερις που πιστεύει ο ίδιος πως θα φτάσουν στον τελικό του Survivor.

Το ηχητικό απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Για να το λέει ο Γιώργος Λιανός, κάτι θα καταλαβαίνει».

Για να δούμε, θα επαληθευτεί ο παρουσιαστής;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.