Survivor: Ο Γιώργος Λιανός προβλέπει την τετράδα του τελικού

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός προβλέπει την τετράδα του τελικού

Ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του φετινoύ Survivor, προέβλεψε τα τέσσερα πρόσωπα που εκείνος βλέπει στην τελική ευθεία.

Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός είπε:

«Έχω ένα προαίσθημα: James ΚαφετζήςΜαριαλένα ΡουμελιώτηΗλίας ΜπόγδανοςΤριαντάφυλλος», είπε ο Γιώργος Λιανός για τους τέσσερις που πιστεύει ο ίδιος πως θα φτάσουν στον τελικό του Survivor.

Το ηχητικό απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Για να το λέει ο Γιώργος Λιανός, κάτι θα καταλαβαίνει».

Για να δούμε, θα επαληθευτεί ο παρουσιαστής;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE