Στο Νοσοκομείο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος - Υπέστη έμφραγμα

Στο Νοσοκομείο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος - Υπέστη έμφραγμα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, διακομίσθηκε σήμερα (Τρίτη 06/04), καθώς παρουσίασε πόνους στο στήθος, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν στένωση δύο αρτηριών. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα, ενώ βγήκε πριν από λίγο από το χειρουργείο 

Θυμίζουμε ότι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την Τρίτη 23 Μαρτίου, ενώ σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της καραντίνας. Ένιωσε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Από παράθυρο ξενοδοχείου έπεσε το 3χρονο παιδί – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Τραγωδία στη Χλώρακα: Από παράθυρο ξενοδοχείου έπεσε το 3χρονο παιδί – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος πατέρας του τρίχρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από παράθυρο δωματίου ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάφο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Μάριος Ιγνατίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE