Στο Νοσοκομείο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος - Υπέστη έμφραγμα

Στο Νοσοκομείο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος - Υπέστη έμφραγμα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, διακομίσθηκε σήμερα (Τρίτη 06/04), καθώς παρουσίασε πόνους στο στήθος, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν στένωση δύο αρτηριών. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα, ενώ βγήκε πριν από λίγο από το χειρουργείο 

Θυμίζουμε ότι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την Τρίτη 23 Μαρτίου, ενώ σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της καραντίνας. Ένιωσε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE