ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 'Έφαγαν άκυρο' προεκλογικές συγκεντρώσεις Βουλευτών και επιτελείων- Διευκρινίζει το Υπ. Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 'Έφαγαν άκυρο' προεκλογικές συγκεντρώσεις Βουλευτών και επιτελείων- Διευκρινίζει το Υπ. Υγείας

Διευκρίνιση Υπουργείου Υγείας σχετικά με τη διεξαγωγή εκδηλώσεων στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας υποψήφιων βουλευτών

 

Μετά από αρκετά αιτήματα από εκλογικά επιτελεία για την παραχώρηση άδειας για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας υποψηφίων βουλευτών, το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση εκδηλώσεων που δύνανται να προσελκύσουν και να προκαλέσουν συνάθροιση του κοινού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 2.2 (στ) του Διατάγματος, ημερομηνίας 31 Μαρτίου 2021, απαγορεύονται οι μαζικές και άλλες εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, παρελάσεις, συναυλίες, πανηγύρια, περιλαμβανομένων φεστιβάλ, καθώς και παρεμφερών εκδηλώσεων σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE