Ξανά σε μεγάλο «μαγαζί» ο Μάριος Ηλία! «ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟΣ» για Αρχάγγελο…

Ξανά σε μεγάλο «μαγαζί» ο Μάριος Ηλία! «ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟΣ» για Αρχάγγελο…

Αλλάζει ξανά ομάδα το καλοκαίρι ο Μάριος Ηλία.

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός, μένει ελεύθερος σε δυο μήνες από τον Εθνικό Άχνας και αποφάσισε να κάνει εκ νέου το μεγάλο βήμα στην καριέρα του να φορέσει τη φανέλα μεγάλης ομάδας (θήτευσε πριν μερικά χρόνια στην ΑΕΛ).

Όπως πληροφορούμαστε, ο μακρυμάλλης φορ, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ίσως να έχει βάλει και την πλατιά του σε συμβόλαιο. Δικαιούται να πράξει κάτι τέτοιο, αφού λήγει η σύμβαση του με τον Εθνικό τέλη του Μάη.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE