Πυροβολισμοί στην Λευκωσία – Εστιατόριο έγινε στόχος των δραστών

Πυροβολισμοί στην Λευκωσία – Εστιατόριο έγινε στόχος των δραστών

Καταγγελία για ρίψη πυροβολισμών σε εστιατόριο της Λευκωσίας, δέχθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η καταγγελία έγινε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (07/04), πήγε στο υποστατικό του – που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας - και αντιλήφθηκε πως υπήρχαν ζημιές στις πόρτες του μαγαζιού, οι οποίες προκλήθηκαν από ρίψη πυροβολισμών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να συλλέξουν τεκμήρια, ενώ έρευνες θα γίνουν και από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.