Ο Πρόεδρος Βουλής υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Σωκράτη Χάσικο

Ο Πρόεδρος Βουλής υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Σωκράτη Χάσικο

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αδάμος Αδάμου υπέγραψε σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Σωκράτη Χάσικου.


«Αυθεντικός, γνήσιος πατριώτης, μαχητικός και ακέραιος» έγραψε για τον Σωκράτη Χάσικο, ο κ. Αδάμου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων.

«Σφράγισες με συνέπεια και ανιδιοτέλεια κάθε θέση και αξίωμα που υπηρέτησες. Μα πιο πολύ απ’ όλα διακρίθηκες για την αγάπη σου στην πατρίδα και τον αγώνα για επανένωσή της. Καλό ταξίδι, Σωκράτη», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε κουράγιο και δύναμη στα παιδιά και την οικογένειά του, καταλήγει η ανακοίνωση της Βουλής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE