Υπουργός Παιδείας: Η κατάσταση στα σχολεία είναι διαχειρίσιμη

Υπουργός Παιδείας: Η κατάσταση στα σχολεία είναι διαχειρίσιμη

Είναι πολύ σημαντικό το ότι πλέον τα σχολεία μας λειτουργούν με φυσική παρουσία των μαθητών, είπε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, προσθέτοντας ότι η κατάσταση στα σχολεία είναι διαχειρίσιμη.

Ο Υπουργός Παιδείας ενημέρωσε σήμερα την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού σχετικά με την πορεία των πραγμάτων στον χώρο της εκπαίδευσης, σε αυτή τη στιγμή που ουσιαστικά, όπως ο ίδιος είπε, «έχουμε μπει στην τελευταία φάση του σχολικού έτους».
 
Ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «είναι πολύ σημαντικό το ότι πλέον τα σχολεία μας λειτουργούν με φοίτηση με φυσική παρουσία, γιατί αυτό δεν είναι δεδομένο».
 
«Λειτουργούμε με υγειονομικό πρωτόκολλο εξ ολοκλήρου. Σε γενικές γραμμές η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα σχολεία μπορώ να πω ότι είναι ικανοποιητική», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE