ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Άγιο» είχε 77χρονος μετά από τροχαίο- Ανατράπηκε το όχημα του μετά που χτύπησε στο κιγκλίδωμα

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Άγιο» είχε 77χρονος μετά από τροχαίο- Ανατράπηκε το όχημα του μετά που χτύπησε στο κιγκλίδωμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:00 της Τετάρτης 7/4 στο δρόμο Παραλιμνίου- Σωτήρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 77χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει αρχικά στο σιδερένιο κιγκλίδωμα και στη συνέχεια να αναποδογυρίσει στο δρόμο.

Στο σημείο κλήθηκε Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Όπως πληροφορούμαστε ο 77χρονος πέρασε από αξονικό τομογράφο, που δεν έδειξε κάτι σοβαρό, ως εκ τούτου θα παραμείνει προληπτικά στο Νοσοκομείο για 24 ώρες και θα λάβει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.