ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Άγιο» είχε 77χρονος μετά από τροχαίο- Ανατράπηκε το όχημα του μετά που χτύπησε στο κιγκλίδωμα

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Άγιο» είχε 77χρονος μετά από τροχαίο- Ανατράπηκε το όχημα του μετά που χτύπησε στο κιγκλίδωμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:00 της Τετάρτης 7/4 στο δρόμο Παραλιμνίου- Σωτήρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 77χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει αρχικά στο σιδερένιο κιγκλίδωμα και στη συνέχεια να αναποδογυρίσει στο δρόμο.

Στο σημείο κλήθηκε Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Όπως πληροφορούμαστε ο 77χρονος πέρασε από αξονικό τομογράφο, που δεν έδειξε κάτι σοβαρό, ως εκ τούτου θα παραμείνει προληπτικά στο Νοσοκομείο για 24 ώρες και θα λάβει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE