ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Άγιο» είχε 77χρονος μετά από τροχαίο- Ανατράπηκε το όχημα του μετά που χτύπησε στο κιγκλίδωμα

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Άγιο» είχε 77χρονος μετά από τροχαίο- Ανατράπηκε το όχημα του μετά που χτύπησε στο κιγκλίδωμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:00 της Τετάρτης 7/4 στο δρόμο Παραλιμνίου- Σωτήρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 77χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει αρχικά στο σιδερένιο κιγκλίδωμα και στη συνέχεια να αναποδογυρίσει στο δρόμο.

Στο σημείο κλήθηκε Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Όπως πληροφορούμαστε ο 77χρονος πέρασε από αξονικό τομογράφο, που δεν έδειξε κάτι σοβαρό, ως εκ τούτου θα παραμείνει προληπτικά στο Νοσοκομείο για 24 ώρες και θα λάβει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE