ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 49χρονο καταζητούμενο για σοβαρή υπόθεση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 49χρονο καταζητούμενο για σοβαρή υπόθεση

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άνδρα ηλικίας 49 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών, έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη 7/4 η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία με νέα ανακοίνωση αναφέρει ότι το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Να θυμίσουμε ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών, την περασμένη Παρασκευή, 02 Απριλίου, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στην κατοικία του 49χρονου υπόπτου, στη Λεμεσό, όπου εντόπισαν μέσα σε 16 νάιλον συσκευασίες, ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 34 γραμμαρίων και μέσα σε 19 νάιλον συσκευασίες, ποσότητα άσπρης ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων.

Στην κατοικία επίσης ανευρέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ίχνη όμοιας άσπρης ουσίας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top