ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι - Καταζητείται 22χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι - Καταζητείται 22χρονος

Επίθεση κατήγγειλε ότι δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης 6/4 24χρονος στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ όταν ο 24χρονος χτυπήθηκε με μπουκάλι στο κεφάλι ενώ περπατούσε όπως ανέφερε στην καταγγελία του επί της Λεωφόρου Μακαρίου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα της επίθεσης στο ΓΝ Λεμεσού όπου διαγνώστηκε με κάταγμα αριστερού οφθαλμικού κόγχου και θλαστικά τραύματα κάτω από το αριστερό μάτι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου ο οποίος και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE