Μια υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις, στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία

Μια υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις, στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για μια υπόθεση που αφορά τις πολιτογραφήσεις και ο φάκελος στάλθηκε προ δεκαπενθημέρου περίπου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου. 

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι πρόκειται για ένα ογκωδέστατο φάκελο, με 39 box file, ο οποίος στάλθηκε προς τη Νομική Υπηρεσία, με συγκεκριμένες εισηγήσεις από τους ανακριτές.
 
Ανέφερε, τέλος, ότι υπάρχουν ακόμα τρεις ανακριτικές ομάδες, που ασχολούνται με εντατικούς ρυθμούς και αποκλειστικά για διερεύνηση άλλων υποθέσεων παρόμοιας φύσης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.