Μια υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις, στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία

Μια υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις, στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για μια υπόθεση που αφορά τις πολιτογραφήσεις και ο φάκελος στάλθηκε προ δεκαπενθημέρου περίπου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου. 

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι πρόκειται για ένα ογκωδέστατο φάκελο, με 39 box file, ο οποίος στάλθηκε προς τη Νομική Υπηρεσία, με συγκεκριμένες εισηγήσεις από τους ανακριτές.
 
Ανέφερε, τέλος, ότι υπάρχουν ακόμα τρεις ανακριτικές ομάδες, που ασχολούνται με εντατικούς ρυθμούς και αποκλειστικά για διερεύνηση άλλων υποθέσεων παρόμοιας φύσης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE