Μια υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις, στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία

Μια υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις, στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για μια υπόθεση που αφορά τις πολιτογραφήσεις και ο φάκελος στάλθηκε προ δεκαπενθημέρου περίπου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου. 

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι πρόκειται για ένα ογκωδέστατο φάκελο, με 39 box file, ο οποίος στάλθηκε προς τη Νομική Υπηρεσία, με συγκεκριμένες εισηγήσεις από τους ανακριτές.
 
Ανέφερε, τέλος, ότι υπάρχουν ακόμα τρεις ανακριτικές ομάδες, που ασχολούνται με εντατικούς ρυθμούς και αποκλειστικά για διερεύνηση άλλων υποθέσεων παρόμοιας φύσης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE