Μια υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις, στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία

Μια υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις, στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για μια υπόθεση που αφορά τις πολιτογραφήσεις και ο φάκελος στάλθηκε προ δεκαπενθημέρου περίπου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου. 

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι πρόκειται για ένα ογκωδέστατο φάκελο, με 39 box file, ο οποίος στάλθηκε προς τη Νομική Υπηρεσία, με συγκεκριμένες εισηγήσεις από τους ανακριτές.
 
Ανέφερε, τέλος, ότι υπάρχουν ακόμα τρεις ανακριτικές ομάδες, που ασχολούνται με εντατικούς ρυθμούς και αποκλειστικά για διερεύνηση άλλων υποθέσεων παρόμοιας φύσης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE