Μια υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις, στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία

Μια υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις, στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για μια υπόθεση που αφορά τις πολιτογραφήσεις και ο φάκελος στάλθηκε προ δεκαπενθημέρου περίπου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου. 

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι πρόκειται για ένα ογκωδέστατο φάκελο, με 39 box file, ο οποίος στάλθηκε προς τη Νομική Υπηρεσία, με συγκεκριμένες εισηγήσεις από τους ανακριτές.
 
Ανέφερε, τέλος, ότι υπάρχουν ακόμα τρεις ανακριτικές ομάδες, που ασχολούνται με εντατικούς ρυθμούς και αποκλειστικά για διερεύνηση άλλων υποθέσεων παρόμοιας φύσης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE