Με προ ημερησίας αναφορά του Προέδρου της, η Βουλή τίμησε την μνήμη του Σωκράτη Χάσικου

Με προ ημερησίας αναφορά του Προέδρου της, η Βουλή τίμησε την μνήμη του Σωκράτη Χάσικου

Η Ολομέλεια του νομοθετικού σώματος, με προ ημερησίας διατάξεως αναφορά του Προέδρου της, Αδάμου Αδάμου και μονόλεπτη σιγή τίμησε την μνήμη του πρώην Βουλευτή και πρώην Υπουργού Σωκράτη Χάσικου.

 
Ο κ. Αδάμου χαρακτήρισε πολύ θλιβερό το γεγονός του θανάτου του Σωκράτη Χάσικου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας 5 Απριλίου και εξέφρασε εκ μέρους της Βουλή των Αντιπροσώπων θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
 
Κάνοντας σύντομη αναφορά στη βιογραφία του Σωκράτη Χάσικου και τα πολιτειακά αξιώματα από τα οποία υπηρέτησε, είπε πως εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής το 1991 με τον συνασπισμό ΔΗΣΥ-Κόμμα Φιλελευθέρων στην εκλογική περιφέρεια Κερύνειας και στη συνέχεια το 1996 και το 2006. Το 1999 διορίστηκε Υπουργός Άμυνας στην Κυβέρνηση Γλαύκου Κληρίδη και το 2013 Υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2017, όταν υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.
 
Ο κ. Αδάμου είπε ακόμα ότι ο Σωκράτης Χάσικος παράλληλα με τη μακρά πορεία του στην πολιτική, υπήρξε και επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο των ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Η κρίση του αφθώδους πυρετού στην κυπριακή κτηνοτροφία και η έντονη ανησυχία των παραγωγών βρίσκονται στο επίκεντρο, με την κυβέρνηση να καλεί σε αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους κτηνοτρόφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE