ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλληλεγγύη: Βολές κατά Υπουργικού - «Επιτέλους πρέπει να καθαρίσει ο «στάβλος» των πολιτογραφήσεων»

Αλληλεγγύη: Βολές κατά Υπουργικού  - «Επιτέλους πρέπει να καθαρίσει ο «στάβλος» των πολιτογραφήσεων»

Να ανακαλέσει όλες τις πολιτογραφήσεις που έγιναν από τον Αύγουστο και μετά κατά παράβαση των νέων αυστηρών κανονισμών που ψήφισε η Βουλή το καλοκαίρι καλεί το Υπουργικό μέσα ανακοίνωση του το κίνημα Αλληλεγγύη.

«Επιτέλους πρέπει να καθαρίσει ο «στάβλος» των πολιτογραφήσεων», αναφέρει μεταξύ άλλων μετά το πέρας της Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής σήμερα (8/4)

Η Αλληλεγγύη θέτει σοβαρό ζήτημα παρανομίας που προκύπτει από την αποκάλυψη ότι το Υπουργικό Συμβούλιο δεν εφάρμοσε τους νέους αυστηρούς κανονισμούς πολιτογραφήσεων που ψήφισε η Βουλή και ισχύουν από τον περασμένο Αύγουστο και ενέκρινε από τότε 221 πολιτογραφήσεις με βάση τα παλιά χαλαρά κριτήρια.

Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής δεν αφήνουν άλλη επιλογή στο Υπουργικό Συμβούλιο από το να ανακαλέσει αμέσως όλες τις πολιτογραφήσεις που έγιναν από τον Αύγουστο και μετά κατά παράβαση των νέων αυστηρών κανονισμών που ψήφισε η Βουλή το καλοκαίρι.

Επιτέλους πρέπει να καθαρίσει ο «στάβλος» των πολιτογραφήσεων. Να ανακληθούν όσα διαβατήρια δόθηκαν καταχρηστικά και παράνομα, να φωτιστούν οι πλευρές αυτής της λεηλασίας με στόχο να τιμωρηθούν όλοι όσοι παρανόμησαν και εγκλημάτησαν εις βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επαναλαμβάνουμε ότι η Ελεγκτική Υπηρεσία έχει ρόλο να παίξει ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου της Ερευνητικής Επιτροπής. Για αυτό ζητούμε ξανά να ανοίξει ο δρόμος ώστε η Ελεγκτική Υπηρεσία να κάνει τους δικούς της ελέγχους με στόχο να διορθώσουμε τις στρεβλώσεις και να τιμωρήσουμε τους ενόχους της λεηλασίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top